| | Anarhizam i ine slobodarske teme | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
chomi

Broj poruka: 35 Reputation: 0 Datum upisa: 01.08.2010 Godina: 25 Lokacija: novaki
 | Naslov: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 12:50 pm | |
| Evo kako je punk, hc, krast itd. blizak idealu anarhije i anarhizma mislim da bi bilo zgodno napisati koju čitabu u ime neposrnulog imena anarhije... |
|
 | |
harbinger

Broj poruka: 96 Reputation: 4 Datum upisa: 22.07.2010
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 3:20 pm | |
| |
|
 | |
Axegrinder

Broj poruka: 364 Reputation: 8 Datum upisa: 30.07.2010
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 3:46 pm | |
| to ti brate vamo neće proći...ovdje ide samo najgore od metala i panka, ostalo je out:). |
|
 | |
chomi

Broj poruka: 35 Reputation: 0 Datum upisa: 01.08.2010 Godina: 25 Lokacija: novaki
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 3:58 pm | |
| | Axegrinder :: | | to ti brate vamo neće proći...ovdje ide samo najgore od metala i panka, ostalo je out:). |
ovo je samo muzika forum? bez free tema... ? |
|
 | |
harbinger

| Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 4:01 pm | |
| Hahaha! Al' sta fali, nek se prica i o tome, samo dok ne preraste u popovanje i dramu za mozak. |
|
 | |
chomi

| Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 4:06 pm | |
| | harbinger :: | | Hahaha! Al' sta fali, nek se prica i o tome, samo dok ne preraste u popovanje i dramu za mozak. |
pa da... nisam mislio na propovjedanje, već na razglabanje o temama vezainim uz tu tematiku... |
|
 | |
harbinger

| Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 4:13 pm | |
| Pa dobro, onda pocnimo!
Ja volim CRASS! |
|
 | |
DoubleStandards

Broj poruka: 501 Reputation: 5 Datum upisa: 02.08.2010
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 4:17 pm | |
| a ko ne voli.... |
|
 | |
kktz Moderator

Broj poruka: 1123 Reputation: 7 Datum upisa: 22.07.2010
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 7:38 pm | |
| ja ih bas vise i ne slusam, al volim jos cut ponesto od izvornog anarcho punka, bilo men muzicki i boljih, mada se vise ne mog nac u toj briji, kod anarhizma dobra stvar sto pocnes kriticki razmisljat o svim sistemima, losa sto ne zna kriticki sagledat samog sebe tjst da je neostvariv u nekoj briji za sve, a i danas je manje vise sekta, nema tu krua |
|
 | |
Axegrinder

Broj poruka: 364 Reputation: 8 Datum upisa: 30.07.2010
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 8:41 pm | |
| ma namam ja ništa protiv teme, nego oni koji su duže na forumu znaju kako su takve teme završavale. eksplojted stajl, junajted anarhi end kejos. |
|
 | |
chomi

| Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 9:05 pm | |
| a čuj... ja brijem da je moja anarhija to što radim ono što volim i pri tome imam neku korist i mogu živjeti lijepo a da nikome ne smetam niti štetim svojim postupcima... kejos me ne zanima, ali isto tako nisam pacifistički nastrojen i mislim da uvijek treba uzvratiti ako je moguće i ako je trenutak pravi... |
|
 | |
harbinger

| Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Pon Avg 02, 2010 9:39 pm | |
| OK. Taman me podseti tema koliko dugo nisam cuo ovu stvar: Enter, young man Welcome cast your dreams, I'll show you what to feel Walk but keep the road I've paved Know of nothing else I, the one to guide your mind I breed in stealth I'm your master, soon you'll see Shape your world what you'll be Follow me Or choose to bleed Read my book, memorize Disregard your mind You may see only through my eyes. Save me someone's come to change me Mislead, delusions color real Black and white, they'll never paint me Never see until you feel I will keep my own time What's yours is really mine I won't let you swallow me your doctrines will not shine Rebellion is your pestilence I'll never be confined Forever you shall yield to me ANARCHY DIVINE! |
|
 | |
sharan

Broj poruka: 16 Reputation: 0 Datum upisa: 30.07.2010 Godina: 26 Lokacija: Sarajevo
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Uto Avg 03, 2010 1:07 am | |
| I watch them at our gigs With an A on their backs The A stands for arrogance 'coz respect they surely lackI watch them at our gigs With an e on their jacks The E stands for enemy And egocentric Dogmatic values is what they create Another bullshit thing that I fucking hate Telling me what I should do telling me what I shouldn't do Another hardcore-master another punk-guru Preaching about respect and so-called equality But they're just creating and elitarian scene Would-be gods destroying all the things we've built Oh yes they're so punk *** Anarhizam generalno kao ideja meni podrazumijeva filozofiju koja kaže "živi i pusti živjeti". Problem je upravo propovijedanje, ljudi koji pričaju, a ni sami se ne pridržavaju svoje priče. Anarhisti, što uključuje vegetarijance, borce za prava životinja i slične veoma često postanu ono protiv čega se bore - fašisti. Što je rekao Benjamin Stewart u filmu "Kymetica": Nije meni strašno kad čovjek upuca životinju - strašnije je da je neki drugi čovjek spreman upucati čovjeka zbog te životinje. Generalno pozitivna, ali krivo prihvaćena ideja. |
|
 | |
kktz Moderator

Broj poruka: 1123 Reputation: 7 Datum upisa: 22.07.2010
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Uto Avg 03, 2010 7:06 pm | |
| najgore je sto se sve to danas i svede na vegetarijanstvo i sl furke, to kad sam skuzio sam i konacno shvatio da ne pripadam tom "pokretu". veci su mi "anarhisti" neki koji nikad nisu ni culi za njega, no to je ono, bit covjek, ne treba tu neka filozofija. |
|
 | |
janez Admin

Broj poruka: 606 Reputation: 14 Datum upisa: 21.07.2010
 | Naslov: Re: Anarhizam i ine slobodarske teme Uto Avg 03, 2010 7:17 pm | |
| o čemu se ovde priča? o anarhizmu ili slobodarskim temama? _________________ life's getting ridiculous
|
|
 | |
| | Anarhizam i ine slobodarske teme | |
|